Shiatsu op de stoel

Shiatsu stoelmassage                                      

Shiatsu stoelmasssage is een dynamische toepassing van technieken uit de Shiatsu therapie, in combinatie met elementen uit de klassieke massage. Door deze integratie van de verschillende stijlen, kan er op elk zich voordoend probleem ingespeeld worden. Dat maakt Shiatsu stoelmassage tot een uiterst effectieve therapeutische massage.

 

Met de Shiatsu stoelmassage kunnen klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aangepakt worden. Extra aandacht kan worden gegeven aan belangrijke spanningspunten, als gevolg van een bijvoorbeeld statische werkhouding, hoge werkdruk,  intensief computergebruik of overbelasting door repeterende bewegingen. Vanuit de therapeutische achtergrond kunnen beginnende klachten (zoals RSI of RSI-gerelateerde klachten) op tijd behandeld of eventueel naar de (bedrijfs)arts doorverwezen worden.

 

Voor een Shiatsu stoelmassage neemt de cliënt gekleed plaats op een speciale massagestoel, die ergonomisch gevormd is en het hele lichaam op een ontspannen manier steun biedt tijdens de behandeling. Het is van groot belang dat de cliënt zich in een comfortabele houding bevindt, waarin hij volledig kan ontspannen. De Shiatsu massagestoel is door zijn flexible en doordachte constructie makkelijk aan de behoeftes en houdingen van elk lichaam aan te passen.

 

Een Shiatsu stoelmassage is ontspannend en revitaliserend, verbetert de circulatie, flexibiliteit en mobiliteit.

 

Stoelmassage in bedrijven

De Shiatsu massagestoel is een mobiele, therapeutische praktijk, die zonder veel moeite op elke werkplek neergezet kan worden. Een ervaren en gediplomeerd Shiatsu stoelmasseur, met een achtergrond als Shiatsu therapeut, kan succesvol bijdragen aan het gevoel van welzijn, ontspanning en vitaliteit van werknemer èn werkgever. Shiatsu stoelmassage, die deskundig uitgevoerd wordt, kan onderdeel uitmaken van het bedrijfsmatige Arbo- en Preventiebeleid.

 

Als  doel van stoelmassage op de werkplek, wordt in eerste instantie vaak de afname van het ziekteverzuim genoemd. Het doel van Shiatsu stoelmassage is voornamelijk de verbetering van de werksfeer en het beter om kunnen gaan met werkdruk. Tijdens de Shiatsu stoelmassage wordt 20 minuten lang positieve en persoonlijke aandacht gegeven aan de cliënt. Na de behandeling gaat de cliënt weer fit en energiek terug aan het werk. Het resultaat is: beter gemotiveerd personeel met een laag ziekteverzuim.

 

Bedrijven kunnen de kosten van Shiatsu stoelmassage als bedrijfskosten opvoeren.  Een van de voorwaarden voor de fiscale aftrek is, dat het bedrijf als opdrachtgever stoelmassage in het Arbo-beleid heeft staan, ter preventie van het ziekteverzuim. Verder zijn de voorwaarden, dat behandelingen onder werktijd plaats vinden en werknemers geen eigen bijdrage moeten betalen. Voor de werknemer is stoelmassage daarmee een verdiend cadeautje, een signaal van waardering van de baas.

 

Stoelmassage waardebonnen

Shiatsu stoelmassage is een leuk idee om iemand cadeau te geven: 20 minuten pure ontspanning!

 

 

Top